Monday, October 13, 2008

Windmill Palmerston north

Slm,

minggu ni saye mengisytiharkan minggu tuk melukis....

objective:menghasilkan at least satu lukisan setiap hari
target: dpt at least 7 lukisan per week
main purpose: maximise profit

bknnyer ape, budget sudah sedikit lari...hehhe, kene cover balik

Lukisan smalam: WindmillPalmerston North (tak dpt nak upload smalam sbab prob ngan internet)

Credit to krelganzo for this amazing photo....


kronologi:







Sudah tentu dimulakan dgn awan kumulonimbus tuh...diikuti padang bukit rumput hijau dan akhir skali pacak2 bentuk kipas itu...
ehmm....awan agak gelap aye?akan direpair nanti ok
Hari ni punyer sedang dipikirkan :)

4 comments:

Mel said...

wow

mohdjai said...

rumput min memang tak menghampakan

Latif said...

Saya teruja dgn siri landscape landscape yang awak buat, mungkin kite dapat exchange artwork satu hari nanti he he he, teruskan melukis , nanti jgn lupe buat siri siri landscape malaysia yang mcm tu pulak. Awak dah ada trademark tersendiri, bile tengok lukisan awak tu orang dah tau yang tu Yasmin buat... so kekal dan pertambah baikkan lagi...

yasmin said...

wahh..sronoknyer bang lat ksik komen..hehe..insyaallah next year saye akan beralih ke landscape malaysia pulak..nak pelbagaikan lagi...trime kaseh bang lat!