Friday, October 3, 2008

New update!

YEAH!....
Hari nih berjaya menghabiskan 70% of both my reports....pi construction site buat kali terakhir sbg student..mintak signature site manager....dan jumpa tutor buat julung-julung kalinya..dan dier approved!...yea..alhamdulillah...everything goes well at the meantime....

Dan dgn ini,...saye mengisytiharkan kembalinya saya kepada cek berus dan cek kanvas....tapi buat masa ini saya hanya memfokuskan kepada cek kanvas yg kecik dan comel molek sahaja....

My next project:

1) Welly at nite tuk cek suhana sulaiman nasir
option 1:

Option2:
Option3:
ketiga2 gamba nih ade high potential....su?which one u choose?gamba nih 'ciluk' internet tau...takpe sbab bkn nak dikomersialkan...just tuk personal uses
ehheee...nih sistem barter tau!..AKU NAK HADIAH GRADUATE BESAR BESAR ...HAHAHA (gelak jahat)




2) IYNAS bunga-bunga sakura

gambar nih plak cantek dan ade bnyk detail...tatau saye bleh buat ke takk...i'll try ye cek iynas...

3) secret projek...tak leh letak kat blog hehe (owner tak kasik reveal)

suggestion yg lain2 blum official lagik....

Semestinya saye takkan wat weekend nih sbab nak raye!!!...iA next weekk okay! sile lawati blog ini untuk melihat progress ye..

Pagi tadik pi interbiu kat BORDERS....huhu...shift kul 6pm sampai 10pm...berkecai harapan nak keje kat kedai buku yg disayangi tuh...takkan nak mintak break 10 minit nak solat maghrib?,,huh, dah le keje 4 jam..rugi plak rasenyer tak tanyer mamat tuh..takpela xde rezki agaknyer

Anyway, dlm mase terdekat nih saya nak pi Gordon Harris sbab ade canvas sale...org sume shopping baju.., aku lak shopping canvas...hoho..

Ok, slamat mlm sume...kite jumpe di hari raya!





3 comments:

mohdjai said...

peargh! lawa gila gambar langit warna biru tu..

Iynas Omar said...

kak min boleh!! x sabar nak tunggu hasilnye..hehe

Mel said...

Wow... looks so real, Min...

- Kak Mel