Thursday, October 2, 2008

aku terharu...

Salam sejahtera dear readers..

Malam nih malam kedua raya, Pn Siti dtg ke rumah membawa makanan tuk kami...kanak- kanak drummond street, ade bihun goreng...mmg durian runtuh sungguh mlm nih...sbab saye dpt duit raye!...dah 3 thun tak dpt sampul berwarna hijau...dan mungkin sampul nih yg terakhir tuk saye...sbab bile dah keje for sure la kan tak dapat duit raye :P

Dan juge...mlm tuh pn siti telah mengexplore bilik saye dan juge lukisan2 yg terpampang di merata2...dan beliau suke...saye sungguh terharu ngan galakan yg diberikan...

Frankly, pn siti, u're one of those yg really influence me to continue my interest in art....sejak berjumpa ngan beliau psl kerjaya beberapa bln yg lepas, saye dah mule berpikir untuk kembali serius dlm bidang nih...which is actually part of my life...THANK U VERY MUCH!

Harituh terbace artikel macam mane nak jadik success... salah satu mende yg penting ialah kene ade penuh minat terhadap kerjaya yg dilakukan..Bill Gates pun penah kate walaupun dier takde duit, dier tetap nak continue buat software, sbab mmg bende tuh yg dier minat,,...so hidup lebih bermakna...

Malam ni, pn siti beli CASTLEPOINT saye...huhu...terharu sungguh...ikut rase hati, mmg saye btul2 ikhlas nak kasi...mmg ikhlas tak tipu, sbab pn siti dah naikkan smangat saye, encourage me from the start...dr mule pendapatan saye yg ciput hingga mencecah ribuan dollar skarang....alhamdulillah...tapi semua duit nih saye simpan bkn tuk saye...fahamilah ye

it's true what people said,...do the thing that u love the most,...and usually money and success will come after you...

Okeh la..esok ade interbiu keje plak...wish me luck.. ketar2 jugak sbab dan lame tak stat keje...

Kami bersama pn siti yg kaler pink kat tgh..mcm student comel molek jer :)

Gambar raya akan diupdate kemudian...

Syang sume...slamat malam :)

3 comments:

ridhwanismetas said...

Yeay! Gumbira la...hihi

ctj said...

yasmin,
malam ni saya mencari2 awak..sebab pagi tadi lukisan awak jadi perhatian..
so, sorry,only tonite i read what u wrote..too much of me..
but, it is actually all about u..
and hope we keep our plan..

Anonymous said...

malam ni saya mencari awak..
pg tadi lukisan manjadi perhatian..
i hope we keep our promise..it is still not complete..