Tuesday, October 7, 2008

Welly tuk su..

Slm...hello sume...

I did 2 paintings yesterday...one is called, sunset at mt taranaki/egmont...n the other one is wellington at night tuk su...






Langit blum siap lagi...

Yg kat bawah nih plak, welly tuk su yg dah siap,kanvas yg digunakan comel je, so tak amik mase lame nak siapkan

Tapi sorri yek sbab tak dpt record the progress , tak sempat,..hehe...anyway, sile la komen lukisan yg dah siap nih...

Dan juge dah siap alter the grand chateau...enhance tone kat bangunan tu skit, supaya kurang nampak flat..dan juge lubang tuh pun tambah kaler skit2.....da siap sembur varnish da...

Sekian saje update saye kali nih, progress tuk lukisan mt taranaki/egmont akan diupdate later kay!...

kalo nak tgk gamba raye, sile lawati http://birucoklat.blogspot.com dan juge http://nuhazman.blogspot.com...

TAAAADAA!!!....

another one report to go....gambatte kundasai!

3 comments:

mohdjai said...

ha ? gila gaban laju! lawa2.. tepuk2..

ah fak yew said...

laju gila..

matjai lukis gambar sotong pun dekat 4 hari. itu baru gambar sotong belum gambar lipas, cicak etc etc etc

jinius2.

susue said...

minnn
yeay~ bile nk amek eh
bile kerje2 dh habes ye, aku datang melawat :)
twnksss \(^_^)/