Wednesday, July 2, 2008

THe end of BERSATU GAMES..

ehe...habih dah,segala kekalutan dah berakhir.....during the dinner,I spent most of the time with kakak2 medic...hehe..walaupun kami semua tak plan pun nak dtg, esp me ,kak zen n kak nuha..demi membantu budak2 committe wmso n also auntie ros,kami dtg jugak...hahah..actually, the night is not that bad (exception to the food-xmo komen bnyk2)...bkn senang nak organise mende2 besar nih,..kene ade perpaduan n tolak ansur n persefahaman...hopefully this event akan memberi pengajaran tuk mase hadapan... budak2 baru still have long journey to go,they have lots of time to improve themselves.

During bersatu games, mcm2 mende jadik...xmo ulas panjang..tapik agak menyesal ngan diri sendiri sbab jadik kalut n blur..haha...i love the first day,which is during netball match..walaupun hujan lebattt n angain kencang, kami tetap teguh menjadi pak pacak di tepi court to assist the games, n mungkin jugak sbab i love netball....

Ok, hidup kembali seperti biase,...i wanna start to sell some of the paintings..sbab dah bnyk ngat kat dlm bilik...this is the the complete version of welly at night..cume tak sign je lagik...line framing warne putih dah dihilangkan sbab rase cam annoying plak mende tuh..hehe
Tak plan lagi nak lukis ape lpas nih..maybe patut susun jadual tuk next sem..woohhooo..final year n the last trimester...muahahaha...x caye..adeh!TUA DAH AKU NIH!

1 comment:

sharifah said...

wah, min ngaku die dah tua! takpe min, mun lagik tua. hahaha.