Sunday, September 14, 2008

LAGIK,,,,

huUUUU......saye buhsan...the next assignment is due another 3 weeks....but it is a group report...n i got one month for construction report hand in....got plenty of time eh!
tRASE bersalah lak tak buat keje....uuuu, guilty..tapik mmg takde keje...ohohohoh!..nak cari keje kat sjs pun xde yg sesuai...

Maka saye pun berhasrat untuk membuat lagik satu painting....i hope the final one before abih this sem....dah lame pikir nak wat ke tak gamba nih...ade lots of potential, tapik sgt risky, ade kemungkinan untuk tidak menjadi lukisan yg dikagumi jike salah langkah...anyway, time kaseh uncle tom demspey for this photo...

THE GRAND CHATEAU MT RUAPEHU NZ

It is better kalo mt kat blakang tuh diselaputi salji, but i dont have any photos bleh digunakan, ehmmm nak amik dr intenet nanti copyright violation la plak..

berkate pada diri sendiri - ok ok, minggu depan saye wat report ek..!

3 comments:

mohdjai said...

curi je min gambar salji belakang kat google tu.. haha..

nak lagik bes..curi yang ni..

http://www.flatrock.org.nz/topics/odds_and_oddities/assets/slow_burn.jpg

hehe.

yasmin said...

hahhahhaha..(gelak guling-guling)...adoi laaa....

ridhwanismetas said...

tetibe rase bersemangat lak nak amek building sc. relak2 je kn. haha.