Friday, November 7, 2008

the final Panoramic view, red crater tongariro national park

Dah siap....


Dimension: 910mm x 410mm x 20mm
Medium: acrylic





3 comments:

Latif said...

Salam..Yasmin.. tips nak tangkap gambar lukisan memanjang ermmm. gune jer la kamera he he.. abg rase yasmin kena gune high resolution kamera..pas tu crop gune komputer jerr.. itulah yang abg buat. Abg rase Yasmin perlukan sebuah kamera yang high resolution lah dan bukan saje untuk tangkap gambar painting tapi utk keperluan sebagai pelukis .. abg rase Yasmin memang memerlukan sebuah kamera yang canggih biar berabih tapi berbaloi.. dulu abg gune kamera digital murah jer... pas tu upgrade dari tahun ke tahun gune duit penjualan lukisan .. anyway.. another solution kena tangkap sebahagian sebahagian paniting tu pas tu sambung kat komputer..leceh lak ekk..

Latif said...

laaaa tu dah ok dah gambar tu... ok la tu

yasmin said...

Hhehee..mmg trase nak beli kamera yg baru..rase cam kamera yg ade skarang tak memadai...thanx for da advice :)